Laat mij jou helpen om jouw krachtige, leuke, talentvolle zelf te zijn op een succesvolle manier.

Coaching voor kinderen

Net zoals volwassenen kunnen kinderen zich wel eens bang, boos, onzeker of gewoon zich minder goed in hun vel voelen. Ze kunnen ook te maken krijgen met tegenslag of verlies. Kinderen uiten dit vaak in “raar” gedrag. Zoals: huilbuien, boos worden, slecht slapen, opstandig zijn, … Groeien naar balans biedt hierin begeleiding die erop gericht is, het kind zich in de meest positieve zin te laten ontplooien.

Ze zullen groeien naar hun eigen kracht en sterkte zonder hun mededogen naar anderen te verliezen. Ik ben ervan overtuigd dat ieder kind de antwoorden binnen zichzelf draagt. Het kind moet er zich enkel van bewust worden. Groeien naar balans stelt het kind in staat om de antwoorden binnen zichzelf te zoeken, te vinden en te gebruiken.

Wie zou je kind zijn als het

 • meer zelfvertrouwen heeft
 • beter kan omgaan met emoties
 • meer rust ervaart
 • weerbaarder is
 • geen angsten meer heeft
 • zichzelf graag ziet
 • ontspanningstechnieken zelf kan toepassen
 • ondersteuning krijgt bij verwerking van ziekte, dood, scheiding, …

Hoe zal de aanpak zijn

Ik werk oplossinsgericht. Ik ga niet op zoek naar de oorzaak van het probleem. Ik kies voor kleine, haalbare stappen zodat het kind succeservaringen kent. Ik maak kinderen bewust van hun talenten en kwaliteiten. De antwoorden die al in zichzelf zitten, zullen naar boven komen. Ze zullen zichzelf graag zien in AL hun aspecten. In dit proces zullen ook de ouders betrokken worden. Zij komen eerst vrijblijvend op een kennismakingsgesprek. Daarna ga ik aan de slag met het kind. Op vooraf afgesproken tijdstippen heb ik een navolg gesprek met de ouders. Ik geef de ouders tips en tricks mee om hun kind thuis te ondersteunen naar de groei van hun wonderlijke “ik”

Hoe zal de aanpak zijn

Ik werk oplossinsgericht. Ik ga niet op zoek naar de oorzaak van het probleem. Ik kies voor kleine, haalbare stappen zodat het kind succeservaringen kent. Ik maak kinderen bewust van hun talenten en kwaliteiten. De antwoorden die al in zichzelf zitten, zullen naar boven komen. Ze zullen zichzelf graag zien in AL hun aspecten. In dit proces zullen ook de ouders betrokken worden. Zij komen eerst vrijblijvend op een kennismakingsgesprek. Daarna ga ik aan de slag met het kind. Op vooraf afgesproken tijdstippen heb ik een navolg gesprek met de ouders. Ik geef de ouders tips en tricks mee om hun kind thuis te ondersteunen naar de groei van hun wonderlijke “ik”

Toegepaste technieken

 • oudergesprekken
 • kindergesprekken aan de hand van creatief coachen (knutselen, kleien, tekenen, schilderen, verhalen, spelletjes, …)
 • visualisaties
 • meditaties
 • relaxatie- en ademhalingsoefeningen
 • EFT- technieken

Zo starten we

Stap 1

Je komt vrijblijvend op bezoek voor een eerste kennismakingsgesprek

Stap 2

Na de kennismaking bepalen we hoe de situatie er nu uit ziet en waarom deze problematisch is

Stap 3

We bekijken wat je wil bereiken, waar je naar toe wil en we starten je traject op

Zo starten we

Stap 1

Je komt vrijblijvend op bezoek voor een eerste kennismakingsgesprek

Stap 2

Na de kennismaking bepalen we hoe de situatie er nu uit ziet en waarom deze problematisch is

Stap 3

We bekijken wat je wil bereiken, waar je naar toe wil en we starten je traject op

Voilà, zo gemakkelijk kan het gaan.

Ga voor het welzijn en geluk van je kind, en start vandaag nog op.

Adres

Kermtstraat 104
3510 Hasselt-Kermt
Limburg, België
Tel: +32 478 24 23 86  
contact@cindybelien.be